22.10.2008 г., 18:03 ч.

Едно усещане, че... 

  Поезия
1309 0 3
Едно усещане,
че нещо ще се сбъдне.
Един копнеж,
докоснал радостта.
Едно дихание,
на устни недочути...
Една ръка,
събрала нежността.
Една сълза,
намокрила крилата.
на книжен гълъб без очи.
Едно дете,
намерило в нещата
игра, която да боли.
Едно небе,
покрито с акварели.
Един копнеж,
за болката готов.
И питам се –
"Ще побере ли –
Сърцето толкова ЛЮБОВ¿?¿"

31.01.2007      На Иво

© Емануела Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??