Oct 22, 2008, 6:03 PM

Едно усещане, че... 

  Poetry
1315 0 3
Едно усещане,
че нещо ще се сбъдне.
Един копнеж,
докоснал радостта.
Едно дихание,
на устни недочути...
Една ръка,
събрала нежността.
Една сълза,
намокрила крилата.
на книжен гълъб без очи.
Едно дете,
намерило в нещата
игра, която да боли.
Едно небе,
покрито с акварели.
Един копнеж,
за болката готов.
И питам се –
"Ще побере ли –
Сърцето толкова ЛЮБОВ¿?¿"

31.01.2007      На Иво

© Емануела All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??