2.09.2007 г., 17:17 ч.

Едно влюбено, тъжно момиче 

  Поезия
935 1 4
Преди време - влюбена,
влюбена и изпълнена с мечти.
Днес си кауза загубена,
все по-надалеч се губиш ти.

Едно време ту усмивка,
ту ме гледаш с влажни, топли очи.
Сега самотата е моята завивка
и в лед сковани са нашите души.

Не те виня, че спря да ме обичаш.
Любовта ми с теб е просто сън.
За добро е да се заричаш,
че веч ще бъда до сърцето ти отвън.

Много хора не ни одобряват,
но аз разбирам истината в техните думи.
След време чувствата ще се забравят
и ще тръгнем по различни друми.

Ще се радвам момиче ново да имаш,
макар, че къса ми се сърцето.
Дано от нея същата любов да взимаш,
дано нейния лик да видиш, щом погледнеш небето.

© Михаела Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??