30.07.2021 г., 13:50 ч.

Едносъщен. 

  Поезия » Любовна
301 1 2

Не се променям. Едносъщен съм.
Такъв, чак непонятен до съвсем. 
Единствено си сменям само къщите.
Във дом не случих никого за мен.
Вероятно ме намери тъй, случайно.
(Не вярвам в преднамерени сказания)
Развалям се ако стоя във тайна, 
като непотребно и угаснало желание... 
А иначе е лесно. Все си тръгвам. 
Адресите - незнайни. Вечно сам. 
Ръцете ми, готови да прегръщат 
или, като разпятие да ти се дам?... 

 

Стихопат. 
Danny Diester 

© Данаил Антонов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??