12.12.2007 г., 9:20 ч.

Едва ли? 

  Поезия » Друга
1504 0 19

Когато покоят ти вечен е факт меродавен,

не ще се намери такъв, който:

"Блазе му!" - ще каже със завист.

© Пепи Оджакова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??