Dec 12, 2007, 9:20 AM

Едва ли? 

  Poetry » Other
1497 0 19

Когато покоят ти вечен е факт меродавен,

не ще се намери такъв, който:

"Блазе му!" - ще каже със завист.

© Пепи Оджакова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??