4.06.2013 г., 7:51 ч.

Едва ли ще забравя скоро 

  Поезия » Любовна
665 0 1
По улиците още боса тичам.
И те търся,
а теб те няма вече…
Навън вали и се заричам
да не плача повече за тебе.
 
Но в мен е пусто.
И самотно.
И умът повтаря твоето име.
А сърцето шепне, че му липсваш.
Умолява да извикам аз след тебе,
защото още те обича.
 
И признавам, че ми липсваш страшно много
и че всяка вечер мисля си за тебе.
Но не мога да остана.
Заминавам.
От утре продължавам аз без тебе.
 
И ще чувствам липсата ти денонощно.
Позволи ми да съм луната на небето.
Позволи ми да говоря чрез звездите.
Друго всичко да ми е забранено.
Само позволи да те обичам.
 
Едва ли ще забравя скоро,
че сърцето ми ти принадлежеше.
И още принадлежи…
че още те обича ужасно много,
че страшно много липсваш.
И боли…
 

© Мария Костадинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??