16.11.2015 г., 20:56 ч.

* * * 

  Поезия » Любовна
439 0 1

Никога нищо не е било за мен,

нищо няма да остане за теб.

Живота изчезва в слънчевия ден,

любовта умира във лед...

 

Това, което някога огън било е,

изгаря в пепел мъртво мъглива,

това, което думи било е,

потъва в душата, сред буря загива...

 

Спомените мътно се размиват,

остава само душата.

Вълните на мъката глухо се разбиват

в на отчаянието вечно сълзата...

 

15.11.2015

 

 

© Teddy Daniel K. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??