4.02.2006 г., 15:18 ч.

Егоист 

  Поезия
589 0 2

Светът кърви,не виждаш ли?

Хората,лицата забрави.

Тя пак крещи!Защо я наскърби?

 

В ъгала на стаята момиченце стои,

С ръце очите си тя крие, а нозете

И са мокри от сълзи.

Ръка подай и, нежно ти я прегърни.

Не можеш ли?

Тя пак крещи!

 

Егоизмът в теб всико заслепи,

Очите ти отново ослепи.

Не виждаш вече нейните сълзи.

За миг не се замисляш ти,

По пътя  тичаш през глава .

Бягаш пак от своята вина.

 

 

© Ели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??