13.04.2019 г., 23:46 ч.

Егоистично 

  Поезия
379 2 2

 

Как искам приятел да имам такъв

Да не се колебая всичко да узнава пръв.

Когато разбие се корабът пълен с мечти

Хартиено самолетче в ръка да държи.

С пеперудено сакче

Лъчи от  слънца и звезди  да лови.

Ако загърнал ме е   плащ  от тъжен дъжд

С чадър от вълшебства - усмивки и думи добри

Да се издигнем  нагоре  и стигнем  лазурни дъги

Ако ли не – желая среща с тъмен  маг

Да заличи безумните надежди  обхванали ме пак.

© Blue Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??