Как искам приятел да имам такъв
Да не се колебая всичко да узнава пръв.
Когато разбие се корабът пълен с мечти
Хартиено самолетче в ръка да държи.
С пеперудено сакче
Лъчи от слънца и звезди да лови.
Ако загърнал ме е плащ от тъжен дъжд
С чадър от вълшебства - усмивки и думи добри
Да се издигнем нагоре и стигнем лазурни дъги
Ако ли не – желая среща с тъмен маг
Да заличи безумните надежди обхванали ме пак.
© Blue All rights reserved.