Човече, сам не си на този свят,
съобразявай се с другите хора!
Всеки в него ти е сестра ил брат,
но да си център на всичко е зора!
Разбирам, че искаш да успееш в живота,
но да е за сметка на чуждата чест не бива!
Не позволявай да си на нивото на скота,
слепотата, егоизмът всичко човешко затрива!
© Георги Всички права запазени
За кой предизборен митинг е този апел?