Защо на егоисти се правим?
Нима можем да се погубим?
Невъзможно, спомням си, беше.
Да те намразя, да ме отблъснеш.
Невъзможна любов, защото е свята.
Невъзможно да бъде заличена така.
Егоист съм, защото те исках за мен.
Мислех си колко съм лоша тогава...
Докато не видях егоизма ти - друг беше.
Колко лош в очите ми беше тогава...
И пак не успя, нищо не промени,
живота да ми беше поискал дори.
Щях да ти го дам без да се замисля,
нищо към теб любвта ми не ще промени!
© Кети Станкова Всички права запазени