20.04.2024 г., 22:26 ч.

Ех, остаряваш момиче... 

  Поезия » Любовна
99 2 1

Ех, остаряваш, момиче,
а надеждата още я влачиш 
и всеотдайно обичаш.
Е, понякога плачеш...

 

Но след сълзите пречистена,
вкопчена в нова надежда,
вървиш, дори необичана
и назад не поглеждаш.

 

Не спираш да вярваш, да търсиш
все някъде, някога, някой, 
даже миг преди да се свърши,
да ти каже: Дочаках!
 

© Ива ВалМан Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Докато дишам, надявам се! - Dum Spiro spero! Поздрави за творбата, Ива!
Предложения
: ??:??