3.11.2010 г., 12:51 ч.

Ех, това сърце... 

  Поезия » Друга
465 0 0

Кажи ми,
откъде намираш сили да простиш?
Да си силно, неуморно...
изправено гордо в живота да вървиш?!

Обичано си и ранявано,
прегръщано си и потъпквано.
От съдбата си щадено,
но от хората си сдъвквано...

Кажи ми,
откъде намираш сили да простиш?
Дори когато от болка
нощем не можеш да спиш?!

Възхищавам се на смелостта ти.
Да можех поне за малко да съм като теб...
Въпреки всичко,
в себе си да нося
от Любов направен букет...

© Дария Костова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??