Едно убийствено красиво чукане
дали е повод за познанство...
Причини разни, гадна скука,
любовно вегетарианство.
Това, че са се запознали,
дали е поводът за трупане
на другото себепознаване,
по време на разстрел на скуката.
Навярно е... А методът е чрез
натрупване.
© Рот Блак Всички права запазени