Кой съм Аз ли
Това ли искаш да знаеш и затова ли дойде
При мен ли си
С мен
Не си
Ти си там откъдето Аз минах
Вятърът помни само колко отдавна...
Ти си едва във началото
и си щастлива
щом над главата си виждаш още небе...
И сякаш ме чуваш да шепна
И сякаш до тебе стоя
И протягаш ръка и като че ли ме докосваш
Едва ли
Но
Да
Аз съм и тук и в същото време се скитам далеко
И с всеки твой дъх все по-далеко...
Ти си там откъдето Аз някога минах
и където съм вече единствено заглъхващо ехо...
© Кракра Пернишки Всички права запазени