5 oct 2011, 10:38

Ехо 

  Poesía » Otra
361 0 3


Кой съм Аз ли

Това ли искаш да знаеш и затова ли дойде

При мен ли си

С мен

Не си

Ти си там откъдето Аз минах

Вятърът помни само колко отдавна...

Ти си едва във началото

и си щастлива

щом над главата си виждаш още небе...

 

И сякаш ме чуваш да шепна

И сякаш до тебе стоя

И протягаш ръка и като че ли ме докосваш

Едва ли

Но

Да

 

Аз съм и тук и в същото време се скитам далеко

И с всеки твой дъх все по-далеко...

 

Ти си там откъдето Аз някога минах

и където съм вече единствено заглъхващо ехо...

© Кракра Пернишки Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??