10.09.2011 г., 12:17 ч.

Екранен спам 

  Поезия » Гражданска
419 0 1

               ЕКРАНЕН СПАМ

 

В ранно утро, още на закуска,

     като добро и примерно дете,

         грабнах дистанционното

                                             и кацнах

                                                        на Б Н Т!

Да чуя тупурдията

                                 за сватбата

                                                   на Принца...

Нали в това "Събитие"

               сега кристализират

                              проблемите на всинца!

 

После по правилото кацнах

                                    на НОВА

                                                 във канала.

От него да се информирам

                           за полилеите

                                          в дома на Гала...

 

След туй набързо, като хала,

                         нахълтах на Магарето

                                                   в Канала.

Да чуя нещо любопитно от сокаците

на Марк О Селски

               за таша... пардон, Мераците!

 

Прескочих Слави, дето слава трупа,

        със словесната проказа,

               за хората със Злоба и Омраза.

Той за мен отдавна вече не е Бог!

Прескочих го със стиснат нос,

          както се прекрачва със погнуса

                                         омърсен поток.

 

Било е някога на мода

             да засищат робите

                     със хляб и зрелища,

                                                   Без Сода!

А сега, без съжаление и срам,

          ни баламосват само с Клюки,

                     Реклами, Хазарт

                                    Зрелища и Спам...

© Петър Петров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Не зная защо никой не го е забелязал,а е отлична работа!
Предложения
: ??:??