27.09.2007 г., 22:14 ч.

Експромпт за една коза 

  Поезия
2618 0 11

Във горица на поляна
си пасе коза засмяна.
Пръч наблизо се навежда,
уж към нея не поглежда,
но му хрумнала идея
как да се качи на нея:
нежно гризнал й ушето
и го боднал във дупето.

На поляна сред горица
две козлета със козица.
Те боричкат се в тревата,
но го няма там бащата.
В горски бар след чаша бира
той на друга се набира...

© Нелла Хаджимажорева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??