Sep 27, 2007, 10:14 PM

Експромпт за една коза 

  Poetry
2609 0 11

Във горица на поляна
си пасе коза засмяна.
Пръч наблизо се навежда,
уж към нея не поглежда,
но му хрумнала идея
как да се качи на нея:
нежно гризнал й ушето
и го боднал във дупето.

На поляна сред горица
две козлета със козица.
Те боричкат се в тревата,
но го няма там бащата.
В горски бар след чаша бира
той на друга се набира...

© Нелла Хаджимажорева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??