15.12.2008 г., 20:27 ч.

Екзотично 

  Поезия » Любовна
1577 0 16
С танцови стъпки стигнах до теб
и с думи неказани,
с пясъчен белег, с много небе,
и с целувки изречени.
Толкова тичах из островен рай
новопокръстена от
изгреви, залези - много на брой,
с яркостта на фламинго.
С пръстчето писах как съм била
все тук - неотложено,
както свободния вятър вилнях...
в свойто царуване.


© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??