4.07.2009 г., 20:56 ч.

Ел 

  Поезия » Друга
979 0 6

луиза
и редките случаи
в които говори
играем на
гълъби
на стражари
и апаши
разменяме думите
прибираме сгъваме
ги грижливо
по шкафове
скринове
и кашони
в тавана

и така
не мога
да се спра
да търся
да я вярвам
да я чакам

все така
до следващия
кръстопът
все така
до следващия
понеделник

ден когато
спомените
нямат имена

© Питър Хайнрих Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??