9.03.2013 г., 23:34 ч.  

Ела 

  Поезия » Любовна
539 0 3

Ела



Любов жадувана, любов неземна -
ела в душата ми, ела при мен!
Бъди зора сияйна, съвършена,
бъди опора нежна в моя ден!

Снеми от мене тежките окови
да мога с лекота да полетя,
да мога да обичам с сили нови -
света, живота, теб – и да пламтя!

Белязана от твоята Голгота,
от жарките огнища на страстта,
не искам да залитам във живота
към бездната от мрак и самота.

Любов сънувана, любов мечтана -
ела в сърцето ми, ела във мен!
Бъди единствена! Богоизбрана!
Вълшебство и магия в моя ден!



Лъчиста

© ЛЪЧИСТА Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??