27.06.2007 г., 1:00 ч.

Ела 

  Поезия
634 0 11


  Ела при мен от сън далечен,
  споходил моята тъжна нощ,
  ела със съживителния полъх,
  роден във пролетни цветя.

  Чаках с болка във душата,
  че може би ще ме отминеш ти,
  но ражда ли се болката -
  то значи идат и добрите дни.

  Ела при мен, надежда моя,
  на живота дала красота,
  ела при мен като желание
  да те имам във вечността.

© Магдалена Костадинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??