2.12.2007 г., 13:48 ч.

Ела... 

  Поезия » Любовна
501 0 3
 

Ела...

Да те погаля с нежност!

Ела...

Аз пазя винаги Любов за теб!

Ела...

Да ти прошепна моето "Обичам те!"

Ела...

Години от живота си бих заменила за миг отново с Теб!

Ела...

Не ме отричай и не ме забравяй!

Ела...

Ще те очаквам в изгрева на Слънцето!

Ела...

© Виолет Гаджева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??