Ела
Пияна до полуда, те желая,
а топлината твоя е магия,
желаеш ме до болка - зная!
Ела - бохемски ний да пием!
А после цяла ще съм твоя
под булото на алкохолна страст,
вината няма да е твоя, моя -
щом чашите стоят пред нас!
Ела и ме обичай - тъй, пияна,
на твоето легло съм аромат.
Дори луната днес я няма -
не иска да узнае тоя грях!...
© Таня Георгиева Всички права запазени