Apr 22, 2008, 9:53 AM

Ела 

  Poetry » Love
706 0 7

                    Ела

Пияна до полуда, те желая,

а топлината твоя е магия,

желаеш ме до болка - зная!

Ела - бохемски ний да пием!

 

А после цяла ще съм твоя

под булото на алкохолна страст,

вината няма да е твоя, моя -

щом чашите стоят пред нас!

 

Ела и ме обичай - тъй, пияна,

на твоето легло съм аромат.

Дори луната днес я няма -

не иска да узнае тоя грях!...

 

 

© Таня Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??