Очите ти са страстно непонятни...
Косата ти е плачещата върба и плаче над очите мои грешни...
Дъхът ти още гали ми косите, по кожата ми твоят жар пламти...
Ела, денят е мрачен и студен...
В таз лунна нощ омайна сгрей моята ледена душа...
Ела и прегърни ме силно и страстно...
Ела и склони глава над мен, запечатай този сладък миг с целувка...
В таз лунна нощ омайна за теб копнея аз...
© ДяВоЛчЕ Всички права запазени