Jun 28, 2011, 9:34 PM

Ела... 

  Poetry » Love
541 0 0

Очите ти са страстно непонятни...

Косата ти е плачещата върба и плаче над очите мои грешни...

Дъхът ти още гали ми косите, по кожата ми твоят жар пламти...

Ела, денят е мрачен и студен...

В таз лунна нощ омайна сгрей моята ледена душа...

Ела и прегърни ме силно и страстно...

Ела и склони глава над мен, запечатай този сладък миг с целувка...

В таз лунна нощ омайна за теб копнея аз...

© ДяВоЛчЕ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??