28.10.2007 г., 12:35 ч.

Ела да танцуваме 

  Поезия » Любовна
1049 0 27
Хайде, скъпи,
ела да танцуваме!
Под акомп на листа пожълтели.
В свити устни мига да целуваме,
в знойни капки от любов прегладнели!
Хайде, скъпи,
ела да танцуваме!
В ритъм нов да ни носят сърцата.
Остарялото празнично шествие
да се носи напред през полята!
Ще танцуваш ли?
Или ми отказваш?
Колко танца пропуснахме с тебе?
Залюля ни животът или ни наказа,
за да може над нас да се смее!
Затова ти ела.
Ела да танцуваме!
Хайде, мили, подай ми ръка.
Още рано е да се сбогуваме,
разцъфтява пред нас пролетта!

© Анета Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??