Присъствието ти в мисълта ми е по-осезаемо от всичко
действително...
Потърси ме
и излечи с присъствие болките
причинени от другите преди -
ела и потърси...
Погледни ме
и отмий с очи сълзите
изплакани по другите преди -
ела и погледни...
Докосни ме
и изтрий с ръце следите
оставени от другите преди -
ела и докосни...
Целуни ме
и заличи с уста словата
казани на другите преди -
ела и целуни...
Поведи ме
и засипи сега пътеките
показани от другите преди -
ела и поведи...
Остани
и ще изчезнат мигом дните
на латентно съществуване преди -
ела и остани...
© Славяна Всички права запазени