May 23, 2011, 11:15 AM

Ела и остани 

  Poetry » Love
1158 0 0

                                 Присъствието ти в мисълта ми е по-осезаемо от всичко

                                  действително...

 

 


 

 

Потърси ме

                 и излечи с присъствие болките

                 причинени от другите преди -

                                  ела и потърси...

Погледни ме

                 и отмий с очи сълзите

                 изплакани по другите преди -

                                 ела и погледни...

Докосни ме

                и изтрий с ръце следите

                оставени от другите преди -

                              ела и докосни...

Целуни ме

                и заличи с уста словата

                казани на другите преди -

                               ела и целуни...


Поведи ме

                и засипи сега пътеките

                показани от другите преди -

                                ела и поведи...

 

Остани

                и ще изчезнат мигом дните

                на латентно съществуване преди -

                               ела и остани...

            

 

© Славяна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??