21.12.2007 г., 15:23 ч.

Ела, при мен любов! 

  Поезия » Любовна
1068 0 27

Защо те няма теб - ти, който ме обичаш?

Живееш ли в света? Защо тогаз не идеш?

Обичам те! Ела! Със обич ти стопли душата ми голяма!

Не... Ти не си роден. И нийде теб те няма.

Обречена съм аз да страдам всеки час

във самотата няма.

 

 

Обичам те! Ела... и сгрей сърцето нежно

от болка натежало и тежко наранено.

Душата ми стопли! Виж кръв от нея блика!

Спаси ме ти, спаси! Ела и целуни очите насълзени!

И обич ми вдъхни - ти, обич неродена...

 

 

Отнийде зов не иде! Кат гроб мълчи Земята...

пустиня - страшна, зла... Аз тичам през света.

Навсякъде те диря. А ти не идеш пак и аз съм уверена,

че ти си сън,  химера,  съзвездие далечно сгряло мойто рамо...

 

 

Ела, при мен любов! Кажи, защо те няма?

© Анна Дюлгерова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??