9.10.2009 г., 3:03 ч.

Ела с халка 

  Поезия
1204 2 22

Нямам своя стадна принадлежност.

Даже нямам своя глутница.

В мен намери да се влюбваш безнадеждно.

Женски род на блудник- блудница.

 

Много преди тебе са ме галили.

Докато подушех само страх...

После все нахапани са бягали.

Имам зъб за правене от тях.

 

Хукнал си да гониш подивялото.

Само по-далече със синджира...

Или виждаш очната ми ябълка

почна леко с кръв да се налива...

 

Тебе ти накуцва май подходът.

Тази, твойта, няма да я бъде.

Нещо се подсмихваш мимоходом.

Тръгваш ли си? Не, че ще те пъдя.

 

Не е лошо, всъщност, да побързаш.

Няма да се дам току-така.

Ако пак ти хрумне да ме връзваш,

вместо със синджир - ела с халка.

© Надежда Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??