Кой е най-великия певец? Щом някой пита,
тъй бих му отговорил. Един е Елвис! Той е крал!
А Бийтъл, Ролинг Стоунс са просто неговата свита.
Как искам в тези времена да бях живял.
Ех, време! Да върнеш ме назад аз всичко ще заложа,
във ритъма на музиката да ме понесеш.
Да стана част от Рокендрола, Боже!
Крещящи фенове, концерти, пълен леш.
Как искам Елвис да не си отива,
до мен да е изправен кат' гранит,
без него на душата ми е някак криво,
потъвам бавно в ежедневния си бит.
© Мом Всички права запазени
Благодаря, Ради!
Желая ви вдъхновение.