11.04.2013 г., 23:06 ч.

Еманципация в градация 

  Поезия » Хумористична
653 0 0

Заплатата – малка.

Пенсията – жалка.

Кредит с ипотека.

Абонамент за аптека.

Свършват парите.

Скачат цените.

Поскъпва и токът.

Убийствен е шокът.

Всичко в името на човека –

всичко за благото на човека!

© МАРИАН КРЪСТЕВ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??