Apr 11, 2013, 11:06 PM

Еманципация в градация 

  Poetry » Humour
654 0 0

Заплатата – малка.

Пенсията – жалка.

Кредит с ипотека.

Абонамент за аптека.

Свършват парите.

Скачат цените.

Поскъпва и токът.

Убийствен е шокът.

Всичко в името на човека –

всичко за благото на човека!

© МАРИАН КРЪСТЕВ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??