18.11.2010 г., 10:16 ч.

Енигма на страстта 

  Поезия » Еротична
854 0 0

Поглед на заледена страст,
просто животинско желание,
желание за секс...

Помен от модерна поезия...

Защо?!
Променена стоя пред теб,
сърцето ми кърви...
Стой!

Погледни!

Гола, чиста, непорочна, желаеща...
Жена!
Събуди се... Не се страхувай!

Протегни ръка...
Докосни дълбините на моята душа,
играй си с мистерията,
със всяка загадка на света...

Коленича пред теб,
желая те вътре в себе си,
нуждая се от...

Копнея и политам...
Къде съм?!
Кой си ти?!
Няма значение...
Просто се нуждая от теб...

Моята утеха, моето бягство...

Прехапвам устни!
Докосни ме с език!
Екстаз! Пак и пак... Ах!

Къде съм???

Погледни ме в очите...
Няма правила.
Няма я любовта.
Просто енигма на страстта...

© Мечтателка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??