25.02.2018 г., 16:36 ч.

Епиграми 

  Поезия » Епиграми
1016 4 7

 

           ......

Сложих на кантар

думите– делата!

Като келнер стар

надул съм си цената!

 

             ......

 

Туй е истината гола,

чуйте я поне:

Жабата си знае гьола,

а човекът– не!

 

 

               .......

 

Щастлива пеперуда бях,

при това – в България!

Събудих се и се видях

забодена в хербария!

 

© Донка Колева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??