Feb 25, 2018, 4:36 PM

Епиграми 

  Poetry » Epigrams
1043 4 7

 

           ......

Сложих на кантар

думите– делата!

Като келнер стар

надул съм си цената!

 

             ......

 

Туй е истината гола,

чуйте я поне:

Жабата си знае гьола,

а човекът– не!

 

 

               .......

 

Щастлива пеперуда бях,

при това – в България!

Събудих се и се видях

забодена в хербария!

 

© Донка Колева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??