2.09.2018 г., 9:09 ч.  

Епитафия 

  Поезия » Друга
552 9 12

На плочата му пише: "Да се знае -

душата му докрай остана жадна.

Той приживе отказа се от Рая.

Невинен, на ментета жертва падна.”

 

© Роберт Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??