30.09.2014 г., 9:56 ч.  

Еретично 

  Поезия » Хумористична
392 0 0

                      Еретично

 

                  Две монахини

                  по бикини

                  и един монах

                  боже, прости им този грях

                  във възраст христова

                  и светата троица е готова!?!

 

                      Еротично 

 

                  Големината (според сексолозите)

                  не е от значение!

                  Но това си е тяхно мнение,

                  не е  и (според жените) -

                  доколкото знам,

                  но стига да е голям!!!

                                       

© Ганчо Пенев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??