6.03.2013 г., 22:28 ч.

Ерген 

  Поезия » Любовна
530 2 2

Ерген


Добро утро! Остани по бельо!
Изпий си кафето със мен!
Освен, че делим общо легло,
все още се водя ерген...

 

Добър ден! Да приготвя обяд?
Или ти, пък нещо сготви!
Да нахраним с нещо деня,
а довечера, само ще спим...

 

Добър вечер! Налей и Наздраве!
Да отпием по глътка горчива!
От пиене пак ще забравим,
че за него си има причина...

 

Лека нощ! Не сънувай отново!
Спи спокойно, до утре поне!
И закуска в леглото готова,
ще те чака, с топло кафе...

 

Д. Антонов

© Данаил Антонов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??