12.10.2018 г., 8:37 ч.

Ергенско 

  Поезия » Любовна
645 1 3

На уморените клепачи -

тегне сън...

 

А пък сърцето се стреми

Любов да търси...

 

И точно затова се случва, че навън -

духът се юрва в тъмното без страх от вълци!

 

А ти заспиваш и все пак се молиш -

"Дано това сърце открие свойта половина!

 

Та белким - да изчезнат всички болки,

и двама заживеете живот единен!"

© Момчил Манов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??