9.12.2010 г., 9:08 ч.

Ergo sum 

  Поезия » Философска
555 0 3

Взех четка и бои
и се разписах
върху оставения да лежи
на масата бял лист.
Написах -
две думи, на език цветист.
"Бях тук."

 

И се почувствах жив.

© Кавалер Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??