Dec 9, 2010, 9:08 AM

Ergo sum 

  Poetry » Phylosophy
563 0 3

Взех четка и бои
и се разписах
върху оставения да лежи
на масата бял лист.
Написах -
две думи, на език цветист.
"Бях тук."

 

И се почувствах жив.

© Кавалер All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??