17.04.2008 г., 17:09 ч.

Еротиката на поета 

  Поезия » Друга
580 0 1
 

Еротиката на поета

 

Семе върху топлите гърди,

усмивка ясна в меките очи,

а аз - смирен и кротък вече -

целувам те разтърсващо и нежно

и щастието е меко, безметежно.

 

След края на красивата игра

ти мила си, а аз - небрежен,

моментът е тъй лек и нежен,

че чак се муси вярната Съдба.

 

Тя иска дан за всичко мило,

но ти си по-добра от нея

и за гласът й - тежест и светило,

аз съм готов да оглушея.

© Нико Ников Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Кумеееееее;>Где е КРЕЩАЩИЯТ червен надпис?Ами,ако бях малолетна-направо щях да се травмирам.....
Предложения
: ??:??