25.09.2014 г., 12:56 ч.

Есен 

  Поезия » Друга
380 0 1

Добре дошла, красива есен,
с палитра цветна, натъкмена
в душата ми извикваш песен
за уют и обич споделена.

За тих копнеж, да тичам
боса в жълтите листа,
свободна, красота да вдишвам
и после да раздавам радостта.

Истинска любов да сътворявам
докосваща най-тъжните сърца
и бедните със обич да дарявам
в душите им да има светлина.

Добре дошла, прекрасна есен,
добре дошла и остани
дано със твойта цветна песен
щастливи правим свойте дни.

© Гинка Любенова Косева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??