29.08.2009 г., 21:16 ч.

Есен 

  Поезия » Пейзажна
393 0 1


        Eсен                  

Всичко е тъй цветно, но и
псевдо-красиво. Листата 
цветната си  смърт приели
и затихват бавно в полета последен
към земята... И сякаш всичко толкова 
живо е. Есен бе, а дървета все
тъй плачеха с падащите си листа . 
 

Просто бе един есенен ден
  и нищо друго .
Може би това не можем да спрем, както
не можем да спрем и звездите умиращи .
Но знай, че след пепелта винаги ще
се появи живот, а където има и живот 
чувствата все тъй плахо ще говорят...

© Ноно Якимов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??